Diari Més

Successos

Demanen 13 anys de presó per un intent de violació durant una comunió

L'acusat va intentar violar una noia de 14 anys durant la festa

La Ciutat de la Justícia de València.

Demanen 13 anys de presó per un intent de violació durant una comunióGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Secció Tercera de l'Audiència Provincial de València té previst enjudiciar aquest dimecres uns fets que es remunten al 27 de maig de 2012.

Segons l'escrit d'acusació del fiscal, l'acusat va veure que la menor va sortir a l'exterior del local cap a les 2 de la matinada i, «aprofitant que hi havia molta gent i confusió», va aconseguir parlar amb ella i portar-la a una zona apartada.

La va agafar inicialment de la mà i posteriorment de la cintura, tapant-li la boca i llançant-la a terra, damunt d'unes rajoles trencades.

L'acusat, sempre segons l'escrit del fiscal, va agafar una d'aquestes rajoles i va amenaçar a la menor amb clavar-la-hi en l'ull si es resistia.

L'acusat va tractar de treure-li la roba a la menor, li va realitzar tocaments i, fins i tot, va intentar que aquesta li realitzés una fel·lació, però la menor es va resistir i va començar a cridar per a demanar ajuda fins que l'acusat la va deixar anar, ja que va escoltar com la mare de la nena i altres persones l'estaven buscant.

La mare va denunciar els fets en la comissaria de la Policia Nacional de Paterna el mateix dia i la va ratificar en el jutjat l'endemà passat.

L'acusat, que es va posar «fora de l'abast del jutjat instructor», segons explica el fiscal, va ser detingut al desembre de 2014 i posteriorment també al juny de 2018.

El Ministeri Públic reclama una condemna de 13 anys de presó per un delicte d'agressió sexual i una indemnització de 9.900 euros per a la víctima.

tracking