Diari Més

Política

Ábalos assumeix el mal resultat del PSOE però avisa que no representa a Espanya

El ministre de Transports critica que el PP hagi «abraçat l'ultradreta»

Imatge d'arxiu d'Ábalos en una acte electoral del PSOE.

Ábalos assumeix el mal resultat del PSOE però avisa que no representa a EspanyaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'organització del PSOE i ministre de Transports, José LuisÁbalos, ha assumit el mal resultat del PSOE en les eleccions madrilenyes, que ha caigut 13 escons, però ha advertit que aquestes eleccions «no representen al conjunt d'Espanya».

Ábalosha comparegut en la seu de Ferraz minuts després de conèixer-se que el PP ha guanyat per àmplia majoria les eleccions a l'Assemblea de Madrid en sumar 65 escons i que el PSOE ha estat superat en nombre de vots per Más Madrid, encara que tots dos han empatat amb 24 anys.

«No són uns bons resultats per al PSOE i no vull posar pal·liatius, no hem sabut atreure a l'electorat i des d'ara mateix comencem a treballar per a aconseguir la confiança de les majories», ha dit el ministre de Transports.

Ábalos, que ha felicitat a Díaz Ayuso després de fer-se amb la victòria, ha criticat -no obstant això- que només hagi convocat aquests comicis per a «liquidar al seu soci de Govern (Ciutadans) i fer-li desaparèixer de la representació política».

«I ho ha aconseguit», ha puntualitzat després d'incidir en què aquestes eleccions eren «innecessàries perquè Díaz Ayuso era presidenta i després d'aquestes eleccions continuarà sent presidenta durant dos anys».

Ha criticat que el PP hagi decidit «abraçar a la ultradreta» i «fins a mimetitzar-se» amb ella i ha afirmat que els socialistes madrilenys tenen a partir d'ara dos anys per a exercir un lideratge amb responsabilitat i per a treballar «incansablement» amb la finalitat d'aconseguir uns serveis públics de qualitat.

«I per a impedir que el PP continuï utilitzant a la Comunitat de Madrid com a ariet per al Govern de la nació, dos anys per a construir l'alternativa progressista que Madrid necessita», ha puntualitzat.

tracking