Diari Més

Wuhan deixa enrere el coronavirus: milers de persones sense mascareta ni distància en un festival de música

El Festival de Música de la Maduixa, que ha tornat en gran a Wuhan després que l'any passat se celebrés de manera en línia

Milers de joves al festival sense mascareta ni distància.

Wuhan deixa enrere el coronavirus: milers de persones sense mascareta ni distància en un festival de músicaAtlas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wuhan, la ciutat xinesa on es va detectar per primera vegada el coronavirus que ha causat una pandèmia mundial, ha començat a oblidar el malson de la Covid-19. La imatge que ha mostrat al món aquest cap de setmana ha estat insòlita: milers de persones sense mascareta ni distància de seguretat, cantant i cridant al so del seu grup favorit.

Es tracta del Festival de Música de la Maduixa, que ha tornat en gran aWuhandesprés que l'any passat se celebrés de manera en línia a causa de les restriccions pel virus.

L'esdeveniment, que constitueix el festival a l'aire lliure més gran del país, va començar aquest dissabte, i durant dos dies milers de joves es reuneixen al parcGardenExpodeWuhanper a escoltar els seus cantants i bandes favorites.

Aquesta edició ha arribat amb restriccions d'aforament, la qual cosa no ha impedit veure imatges sorprenents de grans multituds. Segons els organitzadors, el dissabte van acudir a aquest festival 11.000 persones, informa Reuters.

«Hem fet molts esforços i pagat un gran preu per a acabar amb el virus, per això estic molt content», ha manifestat un estudiant de 23 anys deWuhan.

Wuhanva ser la primera ciutat del món a viure un confinament que posteriorment s'estendria a la resta de la Xina i altres països, com Espanya. En el seu cas, els habitants d'aquesta ciutat van viure més de dos mesos d'estrictes restriccions en la primera ona de la pandèmia.

Des de llavors,Wuhanha estat gairebé completament lliure del virus, segons les dades oficials, d'acord amb la tendència general en tot el país.

tracking