Diari Més

La mascareta envelleix i canvia la forma de la cara

Aquest problema té solució

Imatge d'una sanitària amb mascareta.

Els patrons oficials per fabricar-nos la nostra pròpia mascaretaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mascareta envelleix, i això succeeix a causa dels dipòsits de greix facial que es desplacen cap a la mandíbula o a prop de l'ull.

Aquesta problemàtica, però, té solució. De fet, experts deixen clar que des de fa un any que s'està apreciant una acceleració en l'envelliment, relacionat amb la utilització de mascaretes contra el coronavirus.

La directora tècnica de Boutijour (empresa dedicada a la cosmètica) apunta que «el nostre rostre compta amb una sèrie de dipòsits de greix que es troben de manera natural i habitual, concretament a l'àrea que va des del pòmul al nas i a l'àrea inferior de la conca dels ulls». És allí on es troba el greix malar, segons afegeix.

Per la seva banda, la director tècnica d'una altra empresa, Medik8, apunta que «es tracta d'un greix molt superficial que aporta aspecte juvenil, però que és fàcilment desplaçable».

El greix malar es mou cap a la «zona inferior del contorn dels ulls, produint les bosses per dipòsit de greix», explica Estefanía Nieto, directora tècnia d'Omorovicza.

tracking