Diari Més

Societat

Ainhoa Arteta, en cadira de rodes per les seqüeles de la covid

La soprano pateix un edema als genolls que impedeix que pugui caminar amb normalitat

Ainhoa Arteta actuarà a Tarragona el 30 de setembre.

Les entrades pel concert d'Ainhoa Arteta i l'Orquestra Camera Musicae, demà a al vendaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo d'Ainhoa Arteta en cadira de rodes que ella mateixa va penjar en el seu compte d'Instagram va fer saltar totes les alarmes. Què li havia passat a la soprano? Ella mateixa ho explicava poc després. Arteta es va contagiar fa dos mesos covid-19 i encara que no va haver de ser ingressada, ho va passar bastant malament. «No vaig ser asimptomàtica, em va afectar els bronquis i gairebé em baixa als pulmons. I òbviament, amb la meva professió, vaig tenir bastant dificultat», va assegurar. Quan semblava que estava recuperada, l'artista ha sofert un nou revés. «Que no corri el pànic, que estic molt bé», intentava tranquil·litzar als seus fans.

Ainhoa Arteta ha patit un edema a conseqüència del coronavirus i ara ha d'anar en cadira de rodes. «Se m'han inflamat les venes dins de les ròtules dels ossos», va aclarir i li han indicat que guardi tot el repòs que sigui possible.

«Confio que puguem treure la inflamació i que siguin uns efectes secundaris d'aquesta bestiola, que quan sembla que has passat tot, de sobte de quedes com em vaig quedar jo l'altre dia, sense poder caminar», explicava esperançada.

tracking