Diari Més

Els cinc actors nominats als Oscar més ben pagats

En conjunt, els cinc actors i actrius van guanyar 41 milions de dòlars en l'últim any

Baron Cohen fent el paper de Borat.

Els cinc actors nominats als Oscar més ben pagats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinc actors nominats als Oscar més ben pagats han guanyat en conjunt 41 milions de dòlars en l'últim any, menys dels 87,5 milions de dòlars que va guanyar Dwayne Johnson, conegut com la Roca, l'any abans, actor més ben pagat del món.

En l'edició d'enguany dels Oscar, l'actor més ben pagat és Sacha Baron Cohen, amb 22 milions de dòlars. Amazon va invertir més de 70 milions per 'Borat Subsequent Movifilm', i com a protagonista, productor i guionista, Baron Cohen es va endur una part important dels beneficis.

En segon lloc hi ha Viola Davis amb 7 milions de dòlars. Segons Forbes, l'actriu podria haver guanyat tres milions de dòlars amb la pel·lícula 'La mare del blues'.

En tercera posició hi figura Chadwick Boseman, qui va morir l'agost passat per un càncer de còlon als 43 anys. Va ser nominat als Oscar per la pel·lícula La mare del Blues.

Glenn Close, amb 4,5 milions, ocupa la quarta posició, protagonsita a 'Hillbilly Elegy'. Els honoraris seus i de la coprotagonista Amy Adams haurien suposat un 10% del pressupost de 45 milions de dòlars de la pel·lícula.

Tancant la llista d'actors i actrius més ben pagats nominats als Oscar segons Forbes hi ha Daniel Kaluuya amb tres milions està nominat com a millor actor de repartiment pel seu paper a 'Judes i el messies negre'.

tracking