Diari Més

El grup de valents que s'està reinfectant a propòsit amb coronavirus per a un assaig científic

64 voluntaris sans i en forma d'entre 18 i 30 anys seran posats en quarantena durant almenys 17 dies

Imatge de personal de laboratori analitzant les proves PCR.

PCR, coronavirus, covid, virus, pandèmia, laboratoriACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Oxford va anunciar aquest dilluns el llançament d'un assaig en el qual les persones que ja han tingut Covid-19 són reinfectades deliberadament. L'estudi, acuradament controlat, analitzarà el tipus de resposta immune ofereixen els voluntaris.

Els científics sabran «exactament quan ocorre la segona infecció i exactament quant virus es van contagiar», va dir en un comunicat HelenMcShane, professora de vacunació. Va dir que l'assaig «pot ajudar-nos a dissenyar proves que puguin predir amb precisió si les persones estan protegides» després d'una infecció prèvia, recullScienceAlert.

Qualsevol que sofreixi símptomes rebrà el tractament amb anticossosRegeneronque s'usa per a tractar als pacients amb Covid-19. Les primeres proves de la Universitat d'Oxford són finançades perWellcomeTrust.

Al començament de la prova, fins a 64 voluntaris sans i en forma d'entre 18 i 30 anys seran reinfectats deliberadament amb el cep original deWuhan.

Seran posats en quarantena durant almenys 17 dies en una habitació hospitalària especial, amb escàners de pulmó i cor. Després tindran cites de seguiment i seran monitorats durant un any.

«Aquest estudi té el potencial de transformar la nostra comprensió en proporcionar dades d'alta qualitat», va dirShobanaBalasingam, assessor principal de recerca sobre vacunes enWellcome.

La fase inicial de l'assaig considerarà la dosi mínima que permet que el virus comenci a replicar-se sense símptomes en aproximadament el 50% dels voluntaris. Després, en la segona fase, un altre grup de voluntaris rebran aquesta dosi mínima establerta.

L'assaig es produeix quan un hospital de Londres ha aïllat a un grup de voluntaris sans mentre els exposa al virus, per primera vegada en el món. Això va començar al març i s'està duent a terme en col·laboració entre l'ImperialCollegeLondoni l'empresahVIVOen el RoyalLondonHospital.

Els que han estat infectats de manera controlada són monitorats per a veure com progressa la seva malaltia i com els medicaments i les vacunes poden actuar contra ella.

tracking