Diari Més

Successos

Justícia per a Rodolfo, un gos que van matar a ganivetades

El cas s'ha denunciat a les xarxes socials i ha provocat una onada d'indignació ciutadana

Imatge del gos que van matar a Mèxic.

Justícia per a Rodolfo, un gos que van matar a ganivetadesTeitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RodolfoCorazónera un gos de carrer que s'havia guanyat l'afecte de tot un barri. Per això, ha causat gran indignació que un home el matés aganivetadesla setmana passada mentre estava adormit. Una onada que ha contagiat a tot un país i a la qual s'han sumat polítics i artistes, i que fins i tot ja ha motivat l'obertura d'una recerca judicial.

Els fets es van donar a conèixer per una usuària de Twitter, que la setmana passadava compartir un fil en el qual va comptar el tràgic succés a la ciutat mexicana delsMochis. Segons va denunciar, el passat 12 d'abril un home es va acostar fins on dormia l'animal i el va mataramb un matxet. D'acord amb la usuària de Twitter, el fet va ser gravat i va haver-hi diversos testimonis.

Aquests concorden que el gos era un més en el barri dels Cedres de la ciutat mexicana, situada en la costa del Pacífic. El defineixen com «molt juganer» i fidel als veïns, que li donaven menjar. Per això, el fil de la usuària va ser compartit ràpidament i ha passat dels 2.500 retuits.

I és que en aquesta publicació es van donar detalls molt precisos del suposat autor de la mort, amb el seu nom i fotos. D'acord amb latuitera, l'home va matar al gos perquè havia mossegat a la seva núvia.

El cas ha estat cobert fins i tot per mitjans nacionals com L'Universal i la prestigiosa publicació Proceso, i artistes com EugenioDerbezi Eduardo Yáñez han demanat que es faci justícia.
tracking