Diari Més

Moda

Mango crea una col·lecció de bany per a dones amb un sol pit

També hi ha roba interior, que es pot adquirir 'online' al web de la marca

Imatge d'alguns dels models de la col·lecció de Mango per a dones amb un sol pit.

Mango crea una col·lecció de bany per a dones amb un sol pitMango

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa Mango ha creat una nova col·lecció de roba interior i de bany per a dones amb un sol pit destinada a clientes que s'han sotmès a una mastectomia i han decidit no usar pròtesi ni fer-se una reconstrucció de pit.

La directora de disseny de Mango, Justi Ruano, explica que els seus clients són la prioritat de l'empresa, per la qual cosa han de «aportar solucions i adaptar-se a les seves necessitats».

Per això, l'empresa ha creat un producte «assequible», ja que, actualment, el preu d'aquesta mena de peces és elevat.

La col·lecció està composta per tres sostenidors, dos vestits de bany i un bikini, amb un disseny que permet l'adaptació de la peça, tant per a dones amb un sol pit com per a dones amb pròtesis.

Els dissenys han estat confeccionats a Espanya i estan disponibles als països en els quals la web oficial mango.com és present, amb talles que van des de la S fins a la XXXL.

La iniciativa respon al repte llançat l'any passat pel col·lectiu 'teta&teta' per a crear una versió de Lola, el primer sostenidor d'una sola copa.

'teta&teta' és una organització sense ànim de lucre amb projectes socials que reivindiquen la llibertat femenina i entre les finalitats de la qual està el de donar veu a dones que han passat per una mastectomia, normalitzant els seus cossos.

La recaptació de les vendes d'aquesta col·lecció es destinarà íntegrament a aquesta associació.

tracking