Diari Més

Tecnologia

Com utilitzar WhatsApp en dos mòbils a la vegada en la versió web

És un procés curt i s'ha de fer ràpidament

Cada dia se sumen nous continguts a la base de dades.

La nova eina de WhatsApp per comprovar les notícies falses sobre el coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Existeix la possibilitat d'utilitzar WhatsApp en dos mòbils a la vegada, amb WhatsApp Web. Cal recordar que si s'utilitza en un mòbil i s'inicia una sessió en un segon, es tanca el principal. Això, però, es pot evitar utilitzant WhatsApp Web en el telèfon mòbil.

El primer que cal fer és entrar a web.whatsapp.com. La web detectarà que s'està accedint des d'un mòbil i permetrà descarregar l'aplicació. Ara bé, el que s'ha de fer és evitar-ho i, per a aconseguir-ho, s'han d'obrir Opcions de Navegador i triar l'opció de «Versió per navegador».

D'aquesta manera, quan es torni a entrar al web, es mostrarà la mateixa versió del web que es veuria si s'entrés des del PC. Una vegada a quí, apareixerà un codi QR per vincular WhatsApp Web amb el WhatsApp del mòbil.

És un procés que s'ha de fer ràpidament, ja que el codi caducarà passats uns segons. Després, s'ha de refrescar el web perquè se'n generi un de nou. En aquest punt, s'ha d'anar al mòbil principal, on s'estigui utilitzant l'app de WhatsApp, i s'ha de prémer l'icona dels tres punts de dalt a la dreta, per entrar en el menú d'Opcions. S'escull l'opció WhatsApp Web.

Si hi ha sessions obertes en altres dispositius, s'haurà de fer un pas més, prement el botó d'escanejar el codi QR i, si no, s'obrirà una pantalla amb la càmera del mòbil oberta. En ella, s'ha d'apuntar el codi QR que ha quedat obert en l'altre mòbil, de forma que quedi enquadrat a l'escàner.

Al final, WhatsApp Web s'obrirà de forma automàtica en el navegador de l'altre dispositiu i es podrà començar a utilitzar.

tracking