Diari Més

COmerç

Amazon esgota l'existència d'una casa prefabricada de 8.300 euros i que es munta en 2 dies

El producte, de l'empresa Allwood, està esgotat però s'espera un nou model en les pròximes setmanes

Imagen de la casa prefabricada, modelo Palma 3, de la empresa Allwood.

Amazon esgota l'existència d'una casa prefabricada de 8.300 euros i que es munta en 2 dies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'boom' de les cases prefabricades ha arribat a les grans empreses de comerç electrònic. Amazon i AliExpress venen models d'aquesta mena d'habitatges que atreuen als compradors pels seus preus baixos (un 30% inferiors als de l'habitatge tradicional) i els seus curts terminis de construcció i lliurament. Ho explica La Información en la seva edició digital.

Múltiples empreses espanyoles com Cube o Daype estan especialitzades en la venda de cases prefabricades a mida per als clients. Per part seva, Amazon i AliExpress venen habitatges de marques internacionals en les quals el disseny personalitzat és més limitat.

Tot i així, les cases prefabricades de l'empresa Allwood han tingut gran acolliment entre els usuaris, esgotant-se fins a nou avís ena*Amazon. Una de les més populars és sens dubte l'habitatge Allwood Palma 3, que en aquests moments no està disponible per falta d'existències. Això sí, l'empresa assenyala a l'anunci de Amazon que un model actualitzat sortirà a la venda aquest mateix abril.

Es tracta d'un habitatge petit i compacte ideal per a finques o jardins amplis. La seva superfície és de 16,3 metres quadrats i en ells es distribueixen dues habitacions, cuina i bany si es vol. En aquest sentit, el client pot triar la distribució i el tipus d'habitacions.

L'habitatge està fet de fusta massissa nòrdica i es lliura al comprador en color natural, permetent la seva personalització. Així mateix, destaquen els seus grans finestrals des del terra fins a gairebé el sostre que donen lloc a una gran entrada de llum.

Preu baix i muntatge per part del comprador

Aquest habitatge té un preu que ronda els 10.000 dòlars (8.324 euros), però també compta amb una peculiaritat: a l'estil Ikea, seran els compradors els que hauran d'encarregar-se del muntatge.

L'empresa envia les instruccions pas a pas i estima que el muntatge i assemblatge de l'habitatge per part del client comporta un temps de 48 hores. D'altra banda, caldrà esperar per a veure si es permet l'enviament fora dels Estats Units una vegada es presenti el nou model.

tracking