Diari Més

Denunciades 40 persones per fer turisme a Cantàbria

Provenien de Madrid, Ciudad Real i Màlaga i es van saltar el tancament perimetral de la comunitat

Imatge d'arxiu del municipi de Rionansa.

Denunciades 40 persones per fer turisme a CantàbriaAjuntament de Rionansa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha denunciat a 40 persones, procedents de Madrid, Ciudad Real i Màlaga, que es trobaven fent turisme en el terme municipal càntabre de Rionansa malgrat el tancament perimetral decretat en la comunitat autònoma.

A primera hora d'aquest diumenge, una patrulla uniformada pertanyent al quarter de la Guàrdia Civil de Puente Nansa, va observar en la localitat un autobús estacionat i buit que els va infondre sospites al no ser de la zona.

Després de les primeres gestions, els agents van esbrinar que l'autobús provenia de Madrid, segons ha informat la Guàrdia Civil en una nota de premsa.

Davant la possibilitat de trobar-se amb un elevat nombre de persones, la patrulla va sol·licitar suport i només uns minuts mes tarda es va aconseguir localitzar als ocupants.

Es tractava de 40 persones residents a Madrid, Ciudad Real i Màlaga que havien acudit a un hotel de la zona per a gaudir el cap de setmana.

Davant tal situació, els guàrdies civils van identificar a totes les persones i les hi va informar que Cantàbria roman tancada perimetralment a causa de les restriccions ocasionades per la pandèmia, per la qual cosa, al no tenir justificada la seva presència en el lloc, serien proposades per a sanció davant l'autoritat competent.

tracking