Diari Més

Societat

Miguel Bosé presumeix de ser negacionista: «És una postura que porto amb el cap ben alt»

El cantant remarca que no es vacunarà

El cantant i negacionista Miguel Bosé.

Miguel Bosé presumeix de ser negacionista: «És una postura que porto amb el cap ben alt»La Sexta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona part de l'entrevista a MiguelBoséque aquest diumenge emet La Sexta té a la pandèmia del coronavirus i elnegacionismodel cantant com a temes centrals.

Bosées declara obertament negacionista, una posició que no amaga en absolut davant JordiÉvole, tal com ha mostrat l'avanç emès aquest dissabte enlaSextaNit. «Sóc negacionista. És una postura que porto amb el cap ben alt», ha defensat l'artista.

En una altra part de l'entrevista, el cantant ha parlat de les vacunes i ha dit que «no són la solució», per aquest motiu ha manifestat la seva intenció de no vacunar-se. «On està el virus?», li ha preguntat insistentment al periodista, que ha recalcat que es tracta d'un tema «molt sensible que provoca morts», un comentari que no ha convençut aBosé: «Però què provoca morts?», ha qüestionat amb un cop sobre la taula.

A més, ha assenyalat al Fòrum Econòmic Mundial (FEM), també anomenat Fòrum de Davos, per estar presumptament darrere de la pandèmia, i els ha denominat com un «càrtel de multimilionaris psicòpates». «S'ho han cregut tant, es creuen tant els amos de la humanitat, de la Terra, del planeta, perquè són molt rics, molt superbs i molt arrogants», ha qualificatBosé.

Durant l'entrevista ambÉvole, el cantant no cedeix en el seu argumentari i considera en tot moment estar «molt informat» de la pandèmia. «La veritat no se sap, o no s'ha volgut saber, perquè hi ha un pla ordit perquè no se sàpiga», ha dit convençut.

«Tinc accés a tots els milions de documents que pot tenir qualsevol ciutadà per a adonar-se de la gran estafa i del que això els portarà, perquè cauran tots, un darrere d'un altre. Polítics, metges, farmacèutics...», ha afegit en un altre dels avanços de l'entrevista.

tracking