Diari Més

Societat

Què es va inventar l'any que vas néixer? Una pàgina web mostra els avanços que van arribar al món al mateix moment que tu

La pàgina web recull els invents des de l'any 1930 al 2019

Imatge de la pàgina web on es mostra l'invent més rellevant l'anyq ue vas nèixer.

Què es va inventar l'any que vas néixer? Una pàgina web mostra els avanços que van arribar al món al mateix moment que tuRS Components

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que en més d'una ocasió has buscat el dia del teu naixement en Google per a saber coses relacionades amb ell, ja siguin famosos que van néixer en el teu mateix dia i comparteixen el teu signezodiacal, esdeveniments importants, o invents que es van crear l'any en què vas néixer.

Els éssers humans tendim a relacionar-ho tot amb nosaltres mateixos i les nostres peculiaritats, i sovint això acaba en comparacions absurdes que no podem evitar, però no deixa de ser divertit i el saber no ocupa lloc.

Ara, també pots comprovar de primera mà què es va inventar l'any que vas néixer. Una pàgina web recull informació dels invents que van ser creats entre el 1930 i el 2019. Si poses l'any a la pàgina web anglesa descobriràs l'invent més rellevant que va arribar al món el mateix any que tu. Ho pots mirar fent clicaquí.

tracking