Diari Més

Societat

Més d'un 75% de la població espanyola duplica les seves compres en línia al mes amb la COVID

El 80% d'aquestes compres es fan a través del telèfon mòbil

El nen va patir una aturada cardiorespiratòrica a causa d ela descàrrega elèctrica.

Un nen de 8 anys mor electrocutat intentant carregar el seu telèfon mòbilPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d'un 75% dels espanyols ha duplicat de mitjana les seves compres en línia al mes durant la pandèmia del coronavirus, segons una enquesta sobre el nou perfil del consumidor espanyol que revela també que el telèfon mòbil és el dispositiu favorit per a fer-les en el 80% dels casos.

Aquestes són algunes de les conclusions de l'estudi de la consultora de comerç electrònic Consultoria.io sobre el nou consumidor en l'eracovid, que apunta a més al fet que gairebé el 84% dels ciutadans ja realitza compres en línia.

Segons Jesús Orozco,CEOde la consultora, lacovidha disparat aquest tipus de comerç perquè «el confinament ha 'forçat' als que no compraven d'aquesta manera a fer el pas i molts, després, s'han quedat».

A més, quan les botigues físiques van començar a funcionar moltes d'elles, que no estaven molt desenvolupades en l'àmbit digital, es van adonar que havien d'avançar més en aquest sentit perquè, segons l'expert, havien aconseguit fins i tot més beneficis que amb la botiga física oberta.

Per això moltes d'aquestes botigues, amb les quals treballa aquestaconsultoria, han començat a funcionar ja complementant el comerç directe i l'electrònic.

Les botigues que han obert segueixen funcionat, però l'en línia, està retroalimentant el trànsit en botigues físiques, segons l'especialista, que assegura que hi ha botigues en el barri de Salamanca de Madrid que estan funcionant des de fa deu anys gairebé sense nodrir-se de l'en línia i que ara que l'estan aplicant embenin més d'aquesta manera que en botiga física.

«Era una cosa que no li ho plantejaven perquè en botigues físiques facturaven bastant i pensaven que no era possible», sosté l'expert, que entén que la clau per a aquestes botigues està en aquests moments a «aprofitar-se de totes les coses positives que li ha traslladat l'en línia durant la pandèmia».

tracking