Diari Més

César Carballo revela l'estratègia britànica per a acabar amb el coronavirus

El mediàtic doctor de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid valora la lluita de la covid al Regne Unit

El doctor César Carballo.

El doctor Carballo carrega contra els polítics: «El més fàcil és culpar a la gent, comportin-se i facin el seu treball!»La Sexta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El doctor César Carballo, adjunt a la direcció d'Urgències de l'hospital Ramón y Cajal de Madrid, s'ha convertit en una de les veus més conegudes sobre la pandèmia de coronavirus gràcies a les seves freqüents aparicions en televisió.

Aquesta setmana, Carballo ha revelat a través del seu compte de Twitter una política que està duent a terme el Govern del Regne Unit per a lluitar contra el coronavirus, de manera complementària a la vacunació massiva.

En la pròpia pàgina web del Sistema Nacional de Salut (NHS)del Regne Unit s'explica que les autoritats estan oferint als ciutadans la possibilitat de realitzar-se fins a dues proves gratuïtes de coronavirus per setmana.

En el seu tuit, el doctor César Carballo destaca les «directrius clares» d'aquesta política posada en marxa pel Govern dirigit per Boris Johnson, que d'altra banda té molt avançada la vacunació.

«Aproximadament una de cada tres persones ambCovidno tenen símptomes però encara poden infectar», recorda elNHS. «Fer-se test amb regularitat és l'única manera de saber si té el virus», afegeixen.

«Si les persones obtenen un resultat positiu i s'autoaïllen, això ajuda a detenir la propagació del virus», diu elNHS.

tracking