Diari Més

Turisme

Renfe publica ofertes per a viatjar amb AVE des de 19 euros

Els bitllets son per viatjar entre el 10 de maig i l'11 de desembre

Un tren d'alta velocitat AVE esperant abans de sortir de l'estació.

AVE, tren, Renfe, Camp Tarragona, Estació trenACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha posat a la venda bitllets des de 19 euros per viatjar en qualsevol trajecte d'Alta Velocitat i Llarga Distància entre el 10 de maig i l'11 de desembre.

Aquesta oferta comercial, que coincideix amb el 29 aniversari de l'inici de les circulacions d'AVE a Espanya, forma part de les accions que està desenvolupant Renfe al llarg del 2021 per commemorar el 80 aniversari de la seva marca i de la creació de la Xarxa Nacional de Ferrocarrils Espanyols (R.E.N.F.E.).

Els bitllets des de 19 euros, per a viatjar en trens AVE,Alvia, Euromed iIntercity, es troben a la venda en els canals habituals (www.renfe.com, agències de viatge presencials i virtuals, Renfe Tiquet, estacions, venda telefònica i oficines de Correus), i poden adquirir-se fins al 22 d'abril. L'objectiu és incentivar la venda anticipada dels serveis comercials de Renfe de cara al pròxim estiu/tardor, amb preus molt assequibles.

Durant el present any, amb motiu de la celebració del 80 aniversari, Renfe ha llançat diferents iniciatives comercials, com la promoció de bitllets deAvloa 5 euros (es van vendre més de 100.000 en 24 hores), la venda de bitllets AVE des de 15 euros o, dins del Programa 'Dones Viatgeres', els descomptes del 50% per a grups de 4 a 9 persones, amb al menor una dona.

Doble certificació en matèria de sanitat i desinfecció

Tots els trensAvloi AVE compten amb la doble certificació per part deAENORiSGSdels seus protocols en matèria de sanitat, neteja i desinfecció, la qual cosa constitueix una garantia addicional per als viatgers i un element diferencial de primer ordre en relació amb qualsevol altre transport col·lectiu.

tracking