Diari Més

Vida

El Pentàgon confirma que el vídeo d'un OVNI vist el 2019 és real

La nau tenia forma de piràmide

L'OVNI visualitzat el 2019.

El Pentàgon confirma que el vídeo d'un OVNI vist el 2019 és realYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cineasta Jeremy Corbell i el reporter George Knapp van gravar, l'any passat 2019, unes imatges en les quals es podia veure una misteriosa nau –un Objecte Volador No Indentificat o OVNI– en forma de piràmide sobrevolant el cel i, al costat d'ella, imatges d'altres tres estranys objectes.

Ara, dos anys després, segons recull el portal estatunidenc ScienceAlert, una portaveu del Pentàgon ha confirmat que les imatges són certes: «Puc confirmar que les fotos i vídeos als quals es fa referència van ser presos per personal de la Marina», va dir la portaveu del Pentàgon, Susan Gough, en un comunicat recollit per ScienceAlert.

Així, Gough va afegir que el Grup de Treball de Fenòmens Aeris No Identificats «ha inclòs aquests incidents en els seus exàmens», però el Departament de Defensa dels Estats Units (DOD) no ha donat més detalls sobre aquest tema.

«El Departament de Defensa dels EUA no mostra públicament els detalls de les observacions o els exàmens de les incursions reportades en els nostres camps d'entrenament o espai aeri designat», va afegir Gough.

Aquest albirament se suma a un altre davant la costa de Sant Diego, al juliol de 2019, per part de la tripulació de l'USS Russell. El vídeo mostra clarament un objecte d'aspecte triangular d'aquest tipus, que podria estar a uns 210 metres sobre el vaixell.

tracking