Diari Més

Societat

Google finançarà 250.000 vacunacions en països en vies de desenvolupament

A més, l'empresa californiana reservarà espai publicitari als seus productes per valor de 250 milions de dòlars

Imatge de la seu de Google, companyia que ha estat multada per imposar aplicacions al seu sistema obert.

Brussel·les imposa una multa rècord a Google de 4.340 milions d'eurosCEdida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant d'internet Google ha anunciat aquest dijous que finançarà la vacunació completa contra la covid-19 de 250.000 persones de països en vies de desenvolupament, com a part d'un esforç de la companyia per a fer més igualitari el procés d'immunització en el món.

A més, la signatura deMountainView(Califòrnia, els EUA) contribuirà econòmicament a l'establiment de més punts de vacunació als Estats Units i donarà espai i recursos publicitaris per valor de 250 milions de dòlars per a informar el públic sobre les vacunes.

En una entrevista amb Efe, la cap de Salut de Google, KarenDeSalvo, ha explicat que la companyia és conscient que el seu futur va estretament lligat al de la societat, i de la seva posició única en el mercat i en la indústria tecnològica per ajudar amb aquesta mena d'iniciatives.

També ha recordat que podrien passar diversos anys abans que alguns països aconsegueixin les vacunes necessàries per al conjunt de la seva població.

El finançament d'aquests sèrums per a països «de rendes baixes i mitjanes» es durà a terme mitjançant la participació en un programa deGavi, l'Aliança per a les Vacunes, i l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

En paral·lel, la companyia propietària del cercador d'internet més utiltizada del món iniciarà una campanya per a incentivar que els seus empleats donin diners per a la causa i tant Google comGaviigualaran cada donació particular, de manera que el seu valor es triplicarà.

Així, si un empleat dóna, per exemple, 100 dòlars, Google posarà altres 100 iGavialtres 100, i la donació total serà de 300 dòlars.

Respecte a la creació de nous punts de vacunació als EUA, Google lliurarà 2,5 milions de dòlars a organitzacions sense ànim de lucre dedicades a aquest efecte tant en zones rurals com en aquelles amb gran presència d'hispans i afroamericans.

En aquest sentit, l'empresa que dirigeixSundarPichaiva lamentar que les comunitats negra i hispana als EUA tinguin taxes de vacunació inferiors a les de la resta de la població.

A més, l'empresa californiana reservarà espai publicitari als seus productes per valor de 250 milions de dòlars perquè Governs i organitzacions de salut pública de tot el planeta puguin fer arribar els seus missatges sobre la campanya de vacunació de manera gratuïta a la població.

tracking