Diari Més

Transport

Renfe simplifica les tarifes de l'AVE amb bitllets 'a la carta' i nominatius

El viatger podrà escollir entre tres modalitats (Bàsic, Tria i Premium) en funció dels serveis que vulgui disposar

Un tren de RENFE AVE a l'estació del Camp de Tarragona.

estació del Camp de Tarragona, tren. AVEEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha redissenyat el sistema de tarifes dels seus trens AVE i Llarga Distància simplificant-lo a tres tipus de bitllets possibles (Bàsic, Tria iPremium) en funció dels serveis que vulgui disposar el viatger. D'aquesta manera, els clients tindranla possibilitat de comprar els seus bitllets «a la carta». A partir d'ara els bitllets seran nominatius per la qual cosa hi figuraran les dades del viatger.

El nou canvi, que entrarà en vigor aquest estiu,vol millorar l'oferta i fer-la més competitiva, amb millors preus de partida i flexibilitat en els descomptes per als viatgers.

Els clients podran triar l'espai que volen ocupar (Estàndard o Confort); l'ambient (activitat o silenci) i els serveis addicionals que vol comprar. En funció de la seva elecció variarà el preu final.

Tipus bitllets

Renfe oferirà tipus de bitllets en funció dels serveis que vulgui disposar el viatger:

-Bitllet Bàsic, el més econòmic. El client por portar fins a 3 maletes gratis, disposarà de PlayRenfe i wifi d'alta connectivitat, etc.. En aquest bitllet, el client podrà adquirir addicionalment la possibilitat de canvis i anul·lacions, i l'elecció de seient.

- Bitllet Tria.El viatger podràs escollir l'espai (Estàndard o Confort, tenir opció a canvis i anul·lacions, escollir seient i podrà comprar el contigu al seu amb un descompte del 30% o comprar bitllet per a la seva mascota.

- Bitllet Premium. Està dirigit a un segment de població que busca una oferta global, amb un espai Confort i tots els serveis addicionals inclosos (portar mascota quedaria inclòs en el preu d'aquest bitllet).

Els descomptes podran arribar a ser del 75% i seran majors en aquells dies i hores considerats 'vall', per a orientar la demanda sensible al preu i amb major disponibilitat als trens més barats.

Els majors de 60 anys (titulars de Targeta Daurada), les famílies amb nens i els joves i certs col·lectius comptaran amb descomptes addicionals sobre el preu del bitllet més barat de cada opció.

Arran dels bitllets nominatius, Renfe realitzarà controls aleatoris durant l'embarcament per a verificar que la identitat del titular del bitllet és la mateixa que la del viatger i que és viatger amb dret als descomptes que s'ha aplicat durant el procés de compra.

tracking