Diari Més

Societat

L'emotiva frase de la reina Isabel II sobre el seu marit que ha publicat la casa reial britànica

El missatge ha aconseguit 10 mil retuits i 75 mil 'm'agrada' a Twitter en poques hores

El príncep Felip al costat de la reina Isabel II en una visita a Toronto.

Mor als 99 anys el marit de la Reina Elisabet II, el Duc d'EdimburgEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família reial britànica ha compartit aquest diumenge una cita commovedora de la reina Isabel II sobre el duc d'Edimburg d'un discurs que va pronunciar celebrant el seu aniversari de noces d'or en 1997.

«Ell ha estat, senzillament, la meva força i la meva ancora tots aquests anys, i jo, i tota la seva família, i aquest i molts altres països, tenim un deute amb ell major de la qual mai reclamaria, o mai sabria», diu la frase.

El missatge va ser compartit en el compte oficial de Twitter de la família reial, acompanyant a una foto de la parella. En poc més de 10 hores, ha rebut gairebé 10.000 retuits i gairebé 75.000 'm'agrada'.

La reina va pronunciar aquestes paraules al novembre de l'any 1997 durant un esmorzar enBanquetingHousea Londres, en el qual va recordar «uns notables 50 anys» de matrimoni amb Felipe, recull elMirror.

La parella va celebrar la seva 73 i últim aniversari de noces junts al novembre de l'any passat. La monarca estava al costat del seu marit quan va morir al seu apartament privat, segons les informacions publicades per la premsa britànica.

tracking