Diari Més

Societat

El vídeo d'un apicultor movent un enorme rusc d'abelles amb les seves mans nues sorprèn a internet

L'apicultor d'Estats Units agafa l'abella reina i mou la branca per fer caure totes les abelles

Moment en que Yappy Beeman toca les abelles.

El vídeo d'un apicultor movent un enorme rusc d'abelles amb les seves mans nues sorprèn a internetYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si no ho hagués gravat no em creuríeu és el títol d'un vídeo compartit en YouTube en el qual un apicultor d'Alabama, els Estats Units, retira un eixam d'abelles amb les seves pròpies mans nues.

Tal com recullGizmodo, en les imatges es veu a l'apicultor, que usa elnickdeYappyBeemanen internet, acostant-se a un gegantesc eixam que penja de la branca d'un arbre.

«Veurem si estan de bon humor...», diuBeemanjust quan acosta la seva mà dreta a l'eixam i agafa un grapat d'abelles. D'alguna manera, l'apicultor les hi apanya per a fer l'única cosa que pot en aquest cas: agafar a la reina.

En efecte, l'apicultor agafa a l'abella regna i posteriorment procedeix a introduir-la en un nou niu. Després, sacseja la branca perquè totes les abelles caiguin de cop.

Pesi al 'empipament' de les abelles, aquestes van a poc a poc introduint-se en el seu nou hàbitat, tancat i molt menys perillós per a la salut que la branca de la qual penjaven instants abans.

Tot el procés acaba amb tan sols un parell de picades, segons el testimoniatge de l'apicultor, que com bé indica el títol del seu vídeo, que suma milions de visualitzacions en poc més de dues setmanes, va fer alguna cosa que només es creï si es pot veure. Podeu veure el vídeo aquí.

tracking