Diari Més

Telefonia

Movistar pujarà els preus dels seus paquets Fusión perquè obligarà a comprar un mòvil

Els actuals usuaris mantindran les condicions, però els nous clients, a partir de l'11 d'abril, hauran d'escollir obligatòriament un terminal 5G

El nou local de la

Telefónica inaugura la seva nova Movistar Store a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica canvia d'estratègia i a partir d'ara els nous clients de Movistar hauran de comprar un telèfon mòbil per a contractar els seus paquets de Fusión, que passaran per tant a tenir un preu més elevat i s'incrementarà un mínim de tres euros al mes.

Serà a partir d'aquest diumenge, 11 d'abril, quan en el nou catàleg de serveis de Fusión s'inclourà per primera vegada un 'telèfon intel·ligent' amb tecnologia 5G. Els interessats podran triar entre una gamma de models de diferents marques en funció de la modalitat contractada.

Aquesta promoció es llança per a noves altes, però estarà disponible també per als actuals usuaris de Movistar, que podran passar al nou catàleg i tenir els mateixos avantatges si ho volen. També es veuran beneficiats els clients de Fusión Pro, el paquet destinat als autònoms i professionals.

A més, si el client vol accedir a terminals diferents als inclosos per defecte en la quota mensual podrà disposar d'ells per una quantitat extra mensual durant 36 mesos, que oscil·larà entre els dos i els 24 euros en funció de la tarifa i de les prestacions del mòbil seleccionat.

Com a promoció de llançament, els nous clients comptaran amb un descompte del 50% durant els tres primers mesos, mentre que aquells que ja tinguessin una línia amb Telefónica i adoptessin el nou fusió pagaran durant tres mesos la seva tarifa anterior en cas de passar a una més cara.

Els clients actuals que no estiguin interessats a passar al nou Fusión no veuran modificades cap de les seves condicions.

tracking