Diari Més

José Coronado es vacuna: «Què volem, un 'efectet' secundari i continuar vius o marxar cap a l'altre barri?»

L'actor espanyol va rebre la primera dosi de la vacuna AstraZeneca i va parlar amb TVE sobre aquesta decisió

José Coronado atenent a TVE.

José Coronado es vacuna: «Què volem, un 'efectet' secundari i continuar vius o marxar cap a l'altre barri?»TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor espanyol JoséCoronadova rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca després que li arribés l'avís de Sanitat, ja que entra en el rang d'edat (63anys). Després de vacunar-se, l'actor va atendre a TVE aquest divendres on va dir que «avui tenia dia de rodatge, però l'han parat perquè pogués venir, somniava que em truquessin des de Salut».

Coronadova voler fer una crida en favor de vacunar-se: «Totes les vacunes produeixen efectes secundaris. Què volem, un 'efectet' secundari i continuar vius o marxar cap a l'altre barri? És clar que cal posar-se la vacuna». A més a més, l'actor espanyol que va protagonitzar la pel·lícula del director tarragoní JesúsMonllaó, «El fill de Caín», va remarcar que «notépor» de posar-se la vacuna d'AstraZeneca, ja que «està demostrant que és la que menys efectes secundaris produeix».

Al final, també va fer un crit tant a mitjans de comunicació com a la gent de «no estar pendent de rumors i que ens fiem de la nostra sanitat, que és una de les millors del món.Elsbeneficis de vacunar-se no tenen res a veure amb els riscos que vivim».

tracking