Diari Més

Societat

Així viu el monjo més solitari del món: en una illa a 160 km del poble més pròxim

Ahwang Pincuo és el nom del monjo, que resideix en el temple Rituo, enmig d'un llac al Tibet

Captura del vídeo on es veu una imatge aèria del temple de Rituo, en el Tíbet.

Així viu el monjo més solitari del món: en una illa a 160 km del poble més pròximYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els monjos budistes són coneguts per la seva capacitat de sacrifici i menyspreu pel material, però pocs com el més aïllat del món: un religiós que resideix només en un monestir, situat en una illa a més de 160 km del lloc poblat més pròxim.

Tal com recull elMirror,AhwangPincuoés el nom del monjo, que resideix en el templeRituo, al Tibet. Conegut com 'la pedra de la muntanya', el temple sovint es coneix com el més solitari del país degut al seu total aïllament.

Està situat en una llengua de terra que s'estén en el llacYamdroki està a 160 km de la ciutat deGyantse.

Ahwangpassa els seus dies sol, cantantsutras, meditant i portant aigua del llac al temple. És l'últim d'una llarga llista de monjos solitaris que han vigilat el temple deRituodurant els últims 700 anys.

Quan mori, el seu lloc serà ocupat per una altra persona, un altre monjo budista, qui es farà càrrec dels seus rituals diaris.

A canvi de l'aïllament, la propietat té un avantatge, ja que es rumoreja que una roca centenària consagrada allí que pot curar totes les malalties. També es diu que les vistes són bastant espectaculars, amb antílops tibetans corrent lliurement pels voltants i oques nedant en l'aigua.

tracking