Diari Més

La família d'una possible víctima de la vacuna d'AstraZeneca demana a la gent que es vacuni

Va morir després de patir mal de cap i pèrdua de visió

El Ministre Britànic de Sanitat.

La família d'una possible víctima de la vacuna d'AstraZeneca demana a la gent que es vacuniEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família d'un advocat britànic de 59 anys mort a causa d'una trombosi cerebral després de vacunar-se amb el preparat d'AstraZeneca ha demanat a la gent que es vacuni per «continuar salvant vides» al Regne Unit.

L'advocat Neil Astles va rebre la primera dosi d'AstraZeneca el 17 de març i va morir en un hospital el passat 4 d'abril després de deu dies amb fort mal de cap i pèrdua de visió, segons informa aquest dijous el rotatiu The Daily Telegraph.

Astles és la primera persona identificada al Regne Unit com a possible víctima de l'efecte secundari de la vacuna.

La germana de Astles, Alison, va declarar al Telegraph que la família està «furiosa» però que vol que la població continuï vacunant-se amb AstraZeneca per a evitar defuncions per covid.

Segons Alison Astles, professora de Farmàcia en la universitat de Huddersfield, el seu germà va ser «extremadament desafortunat» i va insistir que la gent ha de demanar atenció mèdica si experimenta continus maldecaps després de rebre la injecció.

«Avui he utilitzat els meus coneixements com a farmacèutica per a parlar amb la premsa per a promoure la vacunació contra la covid-19, tot i el patiment de la meva família amb la vacuna d'AstraZeneca», va escriure Astles en el seu compte de Twitter.

tracking