Diari Més

El crit de Mariah Carey mentre es vacunava

«Són els efectes secundaris de la vacuna», va ironitzar

Mariah Carey vacunant-se.

El crit de Mariah Carey mentre es vacunavaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Ja sabeu com sóc i parlo per a no pensar». Són les paraules que la cantant Mariah Carei dedicava als seus fans abans de vacunar-se contra el coronavirus, moment que va capturar en un vídeo compartit en xarxes socials.

I és que, durant la inoculació de la primera dosi de la vacuna, la cantant no tan sols va parlar pels descosits demostrant el seu nerviosisme, sinó que va oferir un crit, o nota alta, al més pur estil de la soprano. Concretament, va entonar un «G6», segons va assegurar després en un tuit en el qual feia broma relacionant aquesta reacció amb un «efecte secundari de la vacuna».

Com bé assenyalava la intèrpret d'All I Want For Christmas Is You en el vídeo, la seva manera d'evitar la inquietud és no parar de parlar. I així ho va fer. «Estan tenint una conversa de metges i aquí estic jo, feliç i una mica nerviosa per aquesta primera injecció. Els estic distraient de fer el seu treball, però ja sabeu com sóc i parlo per a no pensar. Aquí estem, després d'aquella primera publicació en la qual em rentava les mans amb Ron i Roe a Nova York, on intentava animar a la gent al fet que estigués segura. Sabeu que estem tots junts en aquesta batalla», asseverava la cantant, animant als seus seguidors a fer el mateix «quan puguin».

tracking