Diari Més

Un grup de joves protagonitza una baralla amb guants de boxa en una platja de Tenerife

Els 'boxadors' eren ovacionats per altres joves que no portaven mascareta ni guardaven distància

La baralla a amb guants de boxa a Tenerife.

Un grup de joves protagonitza una baralla amb guants de boxa en una platja de TenerifeTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos joves van protagonitzar el dissabte enAdeje(Tenerife) una baralla amb guants de boxa mentre eren ovacionats per un altre grup important de persones que no respectaven les distàncies de seguretat i la resta de normes sanitàries decretades per a evitar contagis per la Covid-19.

L'Ajuntament deAdejeha condemnat els fets ocorreguts en una de les platges del municipi i ha volgut recordar que l'illa es troba en fase 3, amb un nivell d'incidència de la Covid-19 molt alt, un nivell de contagis que també afecta a la localitat.

El Consistori ha incidit en què està invertint molta feina i pressupost per a informar la població i intentar que es compleixin les normes sanitàries, així com per a la prevenció, desinfecció d'espais i altres actuacions destinades a evitar l'avanç de la pandèmia.

Afegeix que són mesures que també busquen reactivar l'economia municipal, la principal font de la qual d'ingressos és el turisme i la imatge que d'ell i del destí es té en l'exterior. L'Ajuntament, igualment, apel·la a la responsabilitat de tota la ciutadania per a contribuir, cadascuna des del seu àmbit, per a sortir de la crisi sanitària i econòmica.

Durant aquesta Setmana Santa l'Ajuntament va establir un reforç en matèria de seguretat en tot el municipi, amb especial atenció a les zones turístiques on s'esperava una major concentració de persones:«un esforç en recursos humans i de mitjans malgrat el qual resulta gairebé impossible prevenir aquest tipus d'actuacions ja que suposaria una vigilància de 24 hores en tots els llocs sensibles deAdejeque, en dates com aquestes, són centenars», assenyalen des del Consistori.

L'Ajuntament deAdejeentén que aquest és un fet puntual i aïllat però vol insistir en una crida a la responsabilitat de totes i cadascuna de les persones per a poder evitar aquest tipus de comportaments menyspreables i insolidaris alhora que condemna tot tipus de violència.

tracking