Diari Més

Investiguen a un metge alemany que presumptament realitza PCR falsos a turistes a Mallorca

L'home oferia els seus serveis a turistes per uns 80 euros per certificat

Imatge d'un aeroport.

aeroport, viatgersEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investigarà a un metge alemany sospitós de realitzarcertificats PCRfalsos a turistes a Mallorca, segons ha emès la cadena de televisió alemanyaRTL.

En el vídeo de recerca, el periodistaSaschaWintel, parla amb alguns turistes, els qui li expliquen com el metge alemany els hauria ofert expedir-loscertificats PCRfalsos per uns 80 euros.

Wintelacudeix a la consulta del doctor, a qui no s'identifica en la cambra oculta, perquè li expedeixi un certificat PCR fals. Quan el reporter demana explicacions al metge que presumptament està fent, aquest evita fer cap mena de comentari.

La Policia Nacional procedirà a investigar al facultatiu alemany per haver presumptament incorregut en delictes contra la salut pública i de falsedat documental.

Cal recordar que, el Govern alemany va determinar que des del 30 de març els passatgers alemanys estarien obligats a presentar un test de coronavirus negatiu abans de realitzar l'embarcament i, per tant, abans de trepitjar sòl germànic.

Els turistes alemanys que donin positiu en la PCR abans de tornar a Alemanya poden ser aïllats en hotels amb habitacions reservades per a realitzar aïllaments per Covid-19 o bé en establiments dels quals disposa el Govern balearconcertatsper a això.

tracking