Diari Més

Multa per deixar la mascareta on no toca dins del cotxe

Treure-se-la mentre es condueix també comporta una sanció

Un professor de l'autoescola Hoy-voy Tarragona i d'un alumne, amb guants i mascareta durant una classe pràctica de cotxe.

La multa per deixar la mascareta on no deus dins del cotxeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Portar la mascareta posada ja és una de les accions que hem incorporat a la nostra vida quotidiana. Són poques les excepcions que ens permeten prescindir d'ella, com per exemple als domicilis privats o quan viatgem sols en cotxe. Hi han certes accions dintre del vehicle que ens poden comportar una sanció per part de les autoritats.

D'aquesta manera si la policia ens enxampen traient-nos la mascareta mentre conduïm ens poden sancionar amb 500 euros i sis punts de carnet perquè consideren que estem realitzant una conducció temerària o negligent.

A més a més, col·locar-la en un lloc inadequat, com per exemple penjada del retrovisor, pot comportar una multa de 80 euros ja que estem reduint el camp de visió.

No portar mascareta a l'interior del cotxe no està penat per punts, però si amb una pena econòmica. A Catalunya, es obligatori portar-la si es viatja amb persones que no formen part de la bombolla de convivència.

tracking