Diari Més

Societat

Com consultar l'esborrany de la declaració de la renda 2020-21?

L'Agència Tributària ha iniciat la campanya

Economistes aposten per allargar el termini màxim almenys fins al setembre

La majoria de delcaracions de la renda a Catalunya sortiran a pagar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 7 d'abril va arrencar la campanya de la declaració de la renda de 2020 que s'allargarà fins al 30 de juny. Com cada any, l'Agència Tributària posa a disposició dels contribuents un esborrany que es pot consultar a través de la seva pàgina web o de la seva aplicació.

La declaració es podrà presentar per telèfon a través del programa «Le Llamamos», a les oficines de l'Agència amb cita prèvia o confirmant el borrador a través d'Internet. La declaració per telèfon es podrà fer a partir del 6 de maig

i de forma presencial a partir del 2 de juny. La cita prèvia es podrà demanar a partir del 27 de maig a través del telèfon o la pàgina web.

Accedir a l'esborrany

Per poder consultar l'esborrany de la declaració els contribuents han d'estar registrats a la pàgina web de l'Agència Tributària i accedir a «Renda 2020». Aquí s'ha de prémer «Tràmits destacats» i seleccionar l'opció «Servei de tramitació esborrany /declaració (RENDA WEB)».

En cas de no estar registrat, els usuaris poden identificar-se amb un número de referència que s'ha d'haver obtingut prèviament; amb un certificat digital o DNI electrònic; o amb el sistemaCl@ve PIN.

El número de referència es pot obtenir a través de la pàgina web de l'Agència Tributaria sempre indicant el valor de la casella 505 de la renda de 2019.

tracking