Diari Més

Un pacient amb covid-19 es fuga de l'hospital a Brasil per por de ser intubat i s'amaga en un supermercat

L'home va sortir per la finestra i va saltar les reixes de l'hospital

Personal sanitari d'un hospital atén malalts amb coronavirus.

La pèrdua d'olfacte anticipa un bon pronòstic per a pacients amb covid-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 46 anys diagnosticat amb coronavirus es va escapolir de l'hospital i va envair un supermercat del municipi brasiler deCantaduvaper por de serintubat, segons informa el mitjà G1.

El cas va ser registrat la tarda del divendres en el barri Parc Jardí deCantaduva. El districte policial va ser avisat per a contenir al pacient en un supermercat situat davant de l'hospital.

El delegat del districte de Policia,AmauriCesárPelarin, va contar que «l'home va ser controlat per la policia i va ser portat de tornada a l'hospital», però no va donar informació sobre la situació de salut del pacient.

Va sortir per la finestra i va saltar la porta

El pacient va aconseguir escapar de la seva habitació sortint per la finestra i saltant-se les reixes de la porta de l'hospital.

En les xarxes socials van sorgir rumors que l'home estava escopint i infectant els productes de les prestatgeries del supermercat, però el delegat de la Policia el va negar: «Això és totalment fals. L'home tenia por i va intentar amagar-se en el supermercat, però no va agredir a ningú. És cert que oposava resistència per tornar a l'hospital».

Per part seva, el supermercat va comunicar que s'han adoptat totes les mesures sanitàries i que s'han desinfectat tots els productes i totes les instal·lacions per precaució.

tracking