Diari Més

Les defuncions setmanals per covid augmenten al món després de 6 setmanes de descensos

Es tracta de la quarta setmana consecutiva d'augments en el nombre de contagis

Ahir es van registrar 25.673 nous contagis de coronavirus, el major número des de fa mesos.

Itàlia decreta el confinament per als tres dies de la Setmana SantaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de defuncions setmanals per covid-19 (60.000) ha augmentat un 3% després de mes i mig de descensos, mentre que el nombre de contagis continua també creixent a nivell global, segons l'informe epidemiològic de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

Es tracta de la quarta setmana consecutiva d'augments en el nombre de contagis, amb un total de 3,3 milions en l'última setmana completa, d'acord amb l'agència amb seu a Ginebra.

El nombre de contagis va augmentar a les regions d'Àsia, Europa i Orient Mitjà, però es va mantenir estable a Amèrica i Àfrica.

El Brasil va registrar el major nombre de nous casos en la setmana amb 508.010, un augment del 3% respecte a l'anterior, seguit pels Estats Units amb 374.369 nous contagis (un descens del 19%) i l'Índia amb 240.082, la qual cosa va suposar al país un increment del 62% en comparació amb la setmana passada.

A Europa, França va registrar un augment del 27% respecte a la setmana anterior (204.840 nous contagis), seguit per Itàlia amb 154.493 casos (xifra similar a la setmana passada).

Respecte al nombre de morts, l'única regió que va informar d'un descens en la quantitat de decessos aquesta setmana va ser Àsia Oriental i el Pacífic.

tracking