Diari Més

Successos

Troben mort a un dels neonazis més perillosos d'Europa

Morten Baldur Karrebæk Pust era danès i treballava com tatuador a Liverpool, el Regne Unit

Imatge de Morten Baldur Karr

Troben mort a un dels neonazis més perillosos d'EuropaPoliti

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MortenBaldurKarrebækPustera un dels líders neonazis més violents d'Europa. Ara, s'ha revelat que el seu cos va ser trobat sense vida en un habitatge a Liverpool, el Regne Unit, informa elMirror.

Pusthavia fugit del seu país natal, Dinamarca, després d'haver comès un robatori amb violència sobre una dona de 25 anys, a la qual va agredir amb el mànec d'una destral després d'emmordassar-la amb una cinta adhesiva, al costat de dos companys.

El líder neonazi va fugir a Liverpool, després d'un altre càrrec d'agressió la nit de Cap d'Any de 2020 al barri d'Hvidovre, a Copenhaguen. Al Regne Unit es va establir comtatuador.
Segons l'informe policial, ara revelat, el seu cos va ser trobat al setembre en el barri deAnfield. Les primeres recerques apunten al fet que la mort es tracta d'un suïcidi.

Líder dels ultres de l'equip de futbolBrondbyi cantant d'una banda de rock nazi anomenadaChamber88, acumulava nombrosos antecedents penals, com atacar un negoci amb un còctelmolotovi altres càrrecs d'agressió.

El grup de recerca d'esquerra Redox el va descriure com «un dels nazis més violents de Dinamarca» i era considerat com un dels més violents del continent europeu.

tracking