Diari Més

Societat

«Toca guardar la mascareta»: el ball viral d'una 'influencer' de Nova Zelanda celebrant els 0 casos de Covid

La dansa de Jazz Thornton acumula més de 4,6 milions de visualitzacions a TikTok

Captura de pantalla del vídeo viral.

«Toca guardar la mascareta»: el ball viral d'una 'influencer' de Nova Zelanda celebrant els 0 casos de CovidTikTok

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si hi ha un país que s'està prenent com a exemple de bona gestió del coronavirus, aquest és Nova Zelanda. El país oceànic, aprofitant la seva geografia i una molt estricta política restrictiva, ha aconseguit tenir dades molt baixes de contagis de Covid-19.

Per això, a Nova Zelanda es poden permetre el luxe de celebrar en gran aquestes dades. És el cas de JazzThornton, unainfluenceritiktokerlocal que s'ha fet viral gràcies a un vídeo.

Dimecres passat, Nova Zelanda va registrar zero casos de transmissió local de coronavirus, així queThorntonho va celebrar amb un ball que s'ha fet viral. «Moment per a guardar de nou la màscara», va escriure la jove.

«Nova Zelanda torna a no tenir casos locals de coronavirus i tornem a la normalitat (ara com ara)», va escriure la jove. El seu energètic ball acumula més de 4,6 milions de visualitzacions.

En l'actualitat, Nova Zelanda segueix sense transmissió local, i els 58 casos actius que té (d'una població d'aproximadament 4,8 milions d'habitants) són tots procedents d'altres països.

En total, des que es va iniciar la pandèmia, el país dirigit perJacindaArdernha registrat poc més de 2.000 casos confirmats de coronavirus, amb tan sols 26 morts.

tracking