Diari Més

Societat

L'emotiu retrobament d'un gos robat amb la seva propietària

Nala, un encreuament de maltès i canitx, estava en la furgoneta d'un passejador caní quan aquest va sofrir un atracament

Captura del moment del retrobament.

L'emotiu retrobament d'un gos robat amb la seva propietàriaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vincle que hi ha entre un gos i el seu amo és un dels més forts que existeixen. El que no ho crea pot convèncer-se després de veure l'emocionant vídeo del retrobament deNala, una gosseta que va ser robada, amb la seva propietària. Ho podeu veure aquí.

Tal com recull elDailyMail,MelinaGeorgiou, de 27 anys, va quedar destrossada quan la seva gossaNala, encreuament de maltès icanitx, va ser robada enBarnet, al nord de Londres.

Nalaestava a cura d'unpaseadorde gossos, que va ser agredit i al fet que li van robar la camioneta, en la qual estavaNala.Melinava iniciar llavors una campanya en xarxes socials que per sort, ha donat resultat.

Unes setmanes després del robatori, la gossa ha estat retornada aMelina, encara que es desconeixen les circumstàncies. El retrobament va ser gravat en vídeo i compartit en Facebook, on s'ha fet viral.

Segons elDailyMail, en el confinament s'ha disparat la demanda de cadells, per la qual cosa s'han incrementat els robatoris en tot el Regne Unit. Si en 2019 es van denunciar 172 robatoris de gossos, a l'any següent la xifra va aconseguir els 465, segons dades de l'organització benèficaDogLost.

tracking