Diari Més

Successos

Estafen gairebé 3 milions d'euros en vendre guants sanitaris i enviar sorra

El grup es guanyava la confiança dels compradors enviant un vídeo on mostraven més de 260 palets de guants que en realitat eren de sorra

Un dels agents mostrant el contingut dels palets.

Estafen gairebé 3 milions d'euros en vendre guants sanitaris i enviar sorraGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desarticulat a València un grup delictiu acusat d'estafar més de 2.700.000 euros a una empresa a la qual va vendre 330.000 caixes de guants de nitril destinats a la protecció de personal sanitari de França i després li va enviar caixes plenes de bosses amb sorra.

L'OperacióBleugantha permès detenir a quatre persones i s'ha investigat a una altra més pels delictes d'estafa, falsedat documental i de pertinença a organització criminal, segons informa aquest dissabte la Benemèrita.

La xarxa es guanyava la confiança de potencials compradors enviant vídeos on es veien més de 260 palets amb el que simulaven ser caixes de guants de nitril, i els acompanyaven en visites a una nau industrial situada a la província de València on s'emmagatzemava la mercaderia.

Allí exhibien a les seves víctimes el contingut dels palets, la càrrega dels quals sí que corresponia amb guants de nitril d'una coneguda marca comercial, però la resta de la mercaderia eren caixes precintades plenes de sorra.

tracking