Diari Més

Sanitat reuneix a totes les comunitats després de la resolució europea sobre AstraZeneca

Es debatrà la reactivació del pla de vacunació amb AstraZeneca

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, i el ministre de Política Territorial, Miquel Iceta, en roda de premsa a Madrid.

ministra de Sanitat, Carolina Darias, ministre de Política Territorial, Miquel IcetaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Sanitat ha convocat a les 18 hores al Consell Interterritorial de Salut després de dictaminar l'Agència Europea del Medicament (EMA)que la vacuna deAstraZenecaés segura i no té relació amb els casos de trombosi detectats després de la inoculació del fàrmac.

En un comunicat, Sanitat ha informat que la ministra de Sanitat, CarolinaDarias, compareixerà després del Consell Interterritorial en roda de premsa al complex de la Moncloa.

Dariasja havia informat que el dictamen de l'EMAseria avaluat pels consellers de Salut a fi de poder reactivar el pla de vacunació ambAstraZeneca.

A Espanya la vacunació ambAstraZenecaes va paralitzar «per prudència» durant quinze dies a l'espera que laEMAdigués si existia relació causal entre els episodistrombóticosi la pròpia vacuna, molt defensada per la comunitat científica, que porta dies insistint que són majors els beneficis de la vacuna que els riscos.

tracking