Diari Més

Televisió

Mediaset «esborra» la presència de Carlos de 'La isla de las tentaciones'

El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per al temptador detingut per un presumpte delicte d'abús sexual en grup

Carlos, solter de 'La isla de las tentaciones'.

Mediaset «esborra» la presència de Carlos de 'La isla de las tentaciones'Mediaset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eljutjat de guàrdia de Las Palmas de Gran Canària ha decretat llibertat amb càrrecs per a Carlos Algora, un dels participants de La isla de las tentaciones acusat d'un presumpte delicte d'abús sexual en grup a una noia. També ha ordenat la retirada del passaport i la compareixença setmanal alJutjat de San Lorenzo de El Escorial.

Ladenúnciava ser interposada a la Guàrdia Civilperuna noia francesa. La noia va explicar que durant una festail·legalaColmenarejo el passat 13 de febrer onvan participaralgunsconcursants del programa, va patir abusos sexuals. Ladenunciantcreu que va ser drogada ambburundanga perquèno té un record nítidde quèva passar.

Arran de la detenció de Carlos, Mediaset va comunicar que reeditaria els programes que queden per emetre per esborrar la seva presència alreality. Aquest fet comportar l'eliminació d'un dels clars protagonistes de la tercera edició deLa isla de las tentaciones.

Tot i això, a les xarxes socials s'han pogut veure imatges del darrer programa sense la retirada de la presència de Carlos, ja que els usuaris de Mitele Plus poden veure els capítols un dia abans de l'emissió.

tracking