Diari Més

Política

Toni Cantó abandona l'executiva de Ciutadans i deixa l'acta de diputat

Ha assenyalat a Aguado com a màxim responsable de la crisi a Madrid

Albert Rivera, Inés Arrimadas, Toni Cantó i el regidor Carlos Sánchez en un míting de Ciutadans.

Toni Cantó administra una mercantil amb una parcel·la a les Canàries i te un apartament no declaratACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual coordinador de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, també abandona el partit taronja. Abandona l'executiva de la formació i deixa l'acta de diputat al Parlament de València.

Cantó ho ha confirmat a la sortida de la reunió de l'executiva i ha senyalat a Aguado com a màxim responsable de la crisi a Madrid.

A les portes de la seu de Cs –on ha abandonat precipitadament l'executiva que es troba reunida- ha demanat la dimissió de tota la cúpula de la formació i ha apostat per una candidatura conjunta amb el PP a les eleccions de la Comunitat de Madrid. «Obviament dimiteixo d'aquesta executiva i lliuraré la meva acta de diputat» ha afirmat Cantó.

La decisió l'ha pres després que la líder de Cs, Inés Arrimadas, ha proposat aquest dilluns crear una «executiva Permanent de concentració» i integrar-hi la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, el fins ara vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, i el vicepresident d'Andalusia, Juan Marín, amb Toni Cantó i Jordi Cañas com a secretaris i ella com a presidenta.

Seguirà ampliació

tracking