Diari Més

Societat

Una parella es fa viral després d'anomenar al seu bebè «Tríptico»

«Hi ha milers de Olivias que neixen cada any. Volia que els meus fills tinguessin alguna cosa inusual», va dir la mare

Imatge d'un bebè.

Entra en coma per coronavirus i quan es desperta té un bebè d'un mesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan es tria el nom d'un bebè, hi ha pares que el criden com a un familiar o usen el nom que més els agradi. Però també els cal prenen la seva decisió basant-se en la diferència, encara que a vegades es passen de «originalitat».

Això els va succeir a Olivia i HugovonTrobi, dos britànics que s'han fet virals després de confirmar amb un anunci el naixement de la seva tercera filla en el diari The Times. I és que el text que van posar va cridar molt l'atenció perquè deien exactament com es deia el seu nou bebè i els altres dos petits, que tampoc es quedaven enrere quant a noms rars es refereix.

En l'anunci de la secció de naixements informaven que la parellaVonTrobi -Olivia (el cognom de la qual de soltera ésFalconer)i Hugo- havien tingut una nova filla anomenadaTriptychAlabamaBliss(nom que es podria traduir com a Tríptico), que és germana deHieronymus(Jerónimo) iDionysus(Dionisio).

Concretament, i per si no fos prou, els noms complets dels altres dos germans sónHieronymusVladimirAzaxiDionysusCosmoChaos. Això va provocar que elstuitaires, després de compartir una foto de l'anunci, fessin acudits amb els seus noms dient que el nom deTryptychsonava a una font tipogràfica. «No tindrà cap problema a aconseguir la seva adreça de correu electrònic», va fer broma un altre.

No obstant això, a OlivavonTrobin, de 37 anys, no li importa el que diguin dels noms dels seus fills, de fet, diu que tant ella com el seu marit gaudeixen veient com la gent s'entreté amb els seus petits d'aquesta manera.

«Com més dolent és l'acudit, millor. Ens fa riure molt», va declarar a The Times. La dona va aclarir que no van triar aquests noms per ser cruels, sinó que creu que la culpa la té en realitat el seu propi nom: «Tinc el nom més comú de Gran Bretanya, hi ha milers deOliviasque neixen cada any [...] Volia que els meus fills tinguessin una cosa inusual».

Així i tot, ells usen diminutius, bastant originals, per a cridar als seus fills:TriptychésTrip,Hieronymusés Hero i, per aDionysus, usen un altre dels seus noms, Chaos.

tracking