Diari Més

Societat

El vídeo viral d'un gos que entra per primera vegada a una casa: «Només coneixia el carrer»

Una noia d'Estats Units el va rescatar després de veure l'animal, que havia patit maltractament, dormint al carrer

Captura del vídeo viral on apareix el gos Boomer

El vídeo viral d'un gos que entra per primera vegada a una casa: «Només coneixia el carrer»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gos Boomer sempre dormia en un banc de la ciutat de Houston, als EEUU juntament amb dos gossos més. Els veïns de la zona els alimentaven, però alguns d'ells els maltractaven disparant amb pistoles d'aire comprimit o donant-li cops. Segons recull el diari Clarín.

Samantha Zimmer, membre de l'ONG de rescat Lola's Lucky Day, es va adonar de l'existència dels gossos abandonats i va sortir a rescatar-los. En va trobar dos, un d'ells el protagonista, Boomer, al que va poder agafar tot i que no es va deixar capturar. Zimmer va decidir refugiar-lo a la seva casa i el va tenir al seu pati i garatge durant dues setmanes perquè el gos es faci a la idea. Quan va arribar l'hora de fer entrar al gos dins de la seva casa, Boomer no era capaç d'entrar.

Zimmer va grabar aquest moment i el va penjar a TikTok que es va convertir en un vídeo viral amb més de 38,5 milions de reproduccions. En una entrevista al Daily Mail, Zimmer va comentar que Boomer «només coneixia el carrer, estava massa espantat per a entrar, però amb amor i paciència s'ha guanyat el cor de milions de persones».

Zimmer va assegurar que en tres mesos Boomer anirà a un centre especialitzat per ajudar a preparar-se per una adopció i viure feliç amb una nova família.

tracking