Diari Més

Aberdeen

Descobreixen que una dona porta morta 12 anys a casa seva a Aberdeen perquè no va acudir a vacunar-se

El seu marit, un home d'edat avançada, va obrir la porta i els va dir a les sanitàries que la seva dona «estava a l'estranger»  

L'individu era treballador de les comissaries dels Mossos del Tarragonès, però no era policia.

Detingut per fer-se passar per policia i circular a gran velocitat per SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos sense vida de ChristinaMalley, una dona que residia a Aberdeen (Escòcia), va ser trobat el passat 25 de febrer per unes infermeres que van anar a buscar-la al seu domicili per a inocular-li la vacuna contra la covid-19. La dona, que actualment tindria 80 anys, no va acudir a la seva cita per a vacunar-se al seu centre de salut, així que, les sanitàries van decidir anar al seu domicili per a subministrar-li el fàrmac.

En arribar, els va obrir la porta el marit deMalley, un home d'edat avançada, que els va dir a les infermeres que la seva dona «estava a l'estranger». Les sanitàries van veure el cos sense vida de l'anciana i van avisar a la Policia, segons recullDailyRècord.

Els cossos de seguretat es van personar al domicili i van pentinar la zona. S'ha obert una investigació i les primeres hipòtesis forenses apunten al fet que la dona podia portar morta uns dotze anys: «Les investigacionsens fan pensar que ChristinaMalleypodria haver mort fa més d'una dècada, possiblement fa 12 anys», exposa el mitjà britànic.

Un portaveu de la policia d'Escòcia va confirmar que les investigacionssobre les circumstàncies segueixen «en curs».

tracking