Diari Més

Televisió

Compartir el compte de Netflix podria arribar a la seva fi

Un missatge de Netflix ha alertat a tots els usuaris: «Si no vius amb el propietari del compte, necessites el teu propi compte per a continuar veient contingut»

Una de cada tres llars amb connexió a internet utilitzen plataformes digitals de pagament.

Quina plataforma trio? És millor Netflix que HBO? Val la pena Amazon Prime?Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un missatge de Netflix ha alertat a tots els usuaris: «Si no vius amb el propietari del compte, necessites el teu propi compte per a continuar veient contingut».

Es tracta d'un missatge que apareix a la pantalla d'alguns usuaris, que ho han compartit a les xarxes socials, i ha encès les alarmes de moltes persones que comparteixen el seu compte. Encara no se sap si els comptes sospitosos de compartir contrasenya (així s'evita pagar el preu total de la subscripció) són els que han rebut el missatge, o si es tracta d'una nova mesura que la companyia començarà a aplicar.

Un compte de Netflix permet fins a 5 usuaris diferents, que poden crear cadascun un perfil propi. Això no significa que tothom pugui reproduir el contingut a la vegada, tot depèn de la tarifa que es pagui.

Tot i que el tema de compartir lacontrasenya ésbastant usual, Netflix era laúnicaplataforma poc restrictiva ambaixò, adiferènciad'HBO o Amazon Prime. La pregunta ara: Seguirà Netflix sent una plataformapermissiva?

tracking