Diari Més

L'empipament d'un exdirectiu de l'OMS per les imatges de les grans cues vistes a Madrid

Cues i nul·la distància de seguretat en el segon «no besapiés» del Crist de Medinaceli

Cues de persones sense respectar la distància de seguretat.

L'empipament d'un exdirectiu de l'OMS per les imatges de les grans cues vistes a Madridefe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'epidemiòleg i exdirectiu de l'OMS Daniel López Acuña ha mostrat el seu empipament en les xarxes socials després de veure les imatges d'aglomeracions a Madrid per a venerar la imatge del Crist de Medinaceli.

Aquest divendres es van formar cues al llarg de tot el dia entorn de la Basílica de Jesús de Medinaceli per a veure la famosa talla, encara que sense el tradicional «besapiés» per a complir amb la normativa sanitària destinada a prevenir el contagi de coronavirus.

En aquesta ocasió es van organitzar dues cues per a accedir al temple: una per a assistir a alguna de les misses programades i una altra molt més nombrosa que serpentejava pels carrers i arribava a la plaça de Neptuno.

Les imatges difoses pels mitjans han mostrat llargues cues i aglomeracions al costat del temple, en les quals no es respectava la distància de seguretat.

Per aquest motiu, López Acuña ha deixat clara la seva opinió en manifestar el següent: «Quina necessitat hi ha d'incórrer en aquestes conductes de risc? Totalment prescindible», ha dit en Twitter.

tracking