Diari Més

Successos

Una dona s'adona del robatori en la festa de naixement del seu nebot gràcies a les fotografies de l'esdeveniment

Un vídeo viral a TikTok mostra qué va passar amb els diners desapareguts durant el «baby shower» del seu nebot

Captura de pantalla d'una de les fotografíes de la festa.

Una dona s'adona del robatori en la festa de naixement del seu nebot gràcies a les fotografies de l'esdevenimentYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou vídeo que s'ha tornat viral enTikTokté a veure amb una recerca digna d'alguna sèrie de televisió. Tot va ocórrer fa dos anys durant elbabyshowerdel seu nebot, on va desaparèixer bastant diners dels regals que anaven dirigits als pares del bebè nouvingut.

En el vídeo,Mariamva explicar que al final de la festa, la família «va notar que a moltes targetes de regal els faltava diners», per la qual cosa la usuària deTikTokva decidir investigar per a veure si podia esbrinar què havia succeït.

Usant fotos de l'esdeveniment com a possible prova, va començar a passar les imatges per a buscar si hi havia alguna cosa que no encaixés. Si bé al principi tot semblava innocent, la funció de 'foto en viu' del seu telèfon va revelar alguns detalls interessants.

Aquesta eina s'inclou en els iPhonegrava l'escena 1,5 segons abans i després que es faci una foto, convertint-la en un mini vídeo. D'aquesta manera,Mariamva poder fixar-se en elscambrersque surten al fons de les fotografies iva semblar veure a un d'ells agarrant alguna cosa d'una taula pròximaabans d'ocultar-ho darrere d'una safata.

La qualitat de la imatgeno aconsegueix captar amb claredatque està recollint el treballador, encara que és possible que fora un sobre o una targeta de la taula de regals. En el vídeo deTikTok,Mariamdóna a entendre que el cambrer va ser responsabledels diners perduts en escriure: «Gràcies a Déu per les fotos en viu...».

Captura de pantalla on es veu al cambrer amb un sobre.

Una dona s'adona del robatori en la festa de naixement del seu nebot gràcies a les fotografies de l'esdevenimentTiktok

tracking