Diari Més

Washington

Detecten una nova variant en un bebè amb una carga viral 51.000 vegades superior a la normal

Els científics no saben si es deu o no a una mutació trobada en el virus del menor o si es tracta d'un nounat amb un sistema immunològic immadur

El nadó segrestat només tenia tres dies d'edat.

Demanen 5 anys de presó per una dona que va segrestar un nadó a GuadalajaraPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Children's National Hospitalde Washington s'ha topat amb una nova variant del coronavirus. Segons ha explicat el Washington Post, el passat mes de setembre un nounat amb coronavirus va arribar al seu centre molt malalt. En els anàlisis que li van practicar, van detectar que la seva càrrega viral era 51.418 vegades superior a la que solen tenir els nens. Després de fer la seqüenciació, els investigadors han trobat una variant que no havien vist abans.

El centre mèdic ha esbrinat que existeix una variant amb una mutació a la proteína de l'espícula(la que utilitza el SARS-CoV-2 per a infectar les cèl·lules) anomenada N679S, que podria estar circulant en aquesta zona. És tracta de la primera mutació observada en un bebè. Només existeixen 13 casos al món: cinc a Estats Units i els altres aAustràlia, el Japó i Brasil.

Tot i això,els científics no saben si aquesta elevadíssima càrrega viral es deu o no a la mutació trobada en el virus del bebè o si es tracta d'un nounat amb un sistema immunològic immadur, cosa que permetria al virus replicar-se sense control.El bebè va rebre tractament i actualment, ja està recuperat.
tracking