Diari Més

Societat

Les infidelitats s'han incrementat durant el coronavirus

Una web dedicada a cites fora de la parella determina que un de cada tres homes s'ha saltat el confinament per tenir una trobada

Creixen les infidelitats.

Les infidelitats s'han incrementat durant el coronavirusPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el coronavirus hi ha més infidelitats. Així ho determina Adultery.es, el lloc de cites fora de la parella que està destinat a persones que busquen una nova aventura sense que es conegui la seva identitat.

Una enquesta realitzada per l'esmentat portal a 3.400 persones d'entre 18 i 65 anys ha determinat que les infidelitats s'han disparat durant el confinament i els tancaments perimetrals provocats per la pandèmia.

El nombre de registres a Adultery.es durant aquests mesos ha crescut de forma exponencial. Per exemple, a Madrid i a Extremadura, dues de les comunitats autònomes on més representativa és la dada, estem parlant del 248% i del 236%, respectivament.

Més enllà de l'increment d'usuaris, tal com detallen , també s'ha comprovat «un augment de l'activitat, en un 280%, a tot el país», segons el portaveu de l'empresa. A més, Espanya ha detectat un augment de la infidelitat virtual a través de xats, aplicacions i sexting (enviament de material de tipus sexual a través de telèfons mòbils).

Finalment, una dada que aporten sobre les infidelitats és reveladora: gairebé un de cada tres homes s'ha saltat el confinament per tenir una trobada fora de la parella.

tracking