Diari Més

Societat

Així és la fusió de missatges entre WhatsApp i Instagram

Facebook ja permet enviar missatges entre contactes entre Whatsapp i Instagram sense conèixer un número de telèfon concret

WhatsApp i Instagram.

Així és la fusió de missatges entre WhatsApp i InstagramCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xatejar amb els contactes d'Instagram a WhatsApp ja és possible. De fet, ho hauran pogut comprovar aquelles persones que, a Instagram, hagin trobat un avís que diu el següent: «Afegeix WhatsApp al teu perfil».

Cal recordar que tant WhatsApp com Instagram són propietat de Facebook, amb què era qüestió de temps que s'unissin d'alguna manera.

Després de fusionar ambdós comptes, es podrà escriure amb tota normalitat a Whatsapp a un perfil que s'hagi seguit i que hagi registrat el seu telèfon, el qual s'haurà d'haver introduït prèviament. D'aquesta manera, es podran realitzar converses de WhatsApp sense tenir telèfons prèviament registrats a l'agenda.

Els números de telèfon no seran públics a Instagram, ni en el perfil ni enlloc, de forma que hi haurà privacitat. A banda, tan sols es podrà parlar amb aquells que hagin registrat el seu número de telèfon a l'aplicació. En cas contrari, es podrà continuar parlant per la funcionalitat del xat d'Instagram.
tracking