Diari Més

Societat

Les xarxes es mofen d'Alberto Garzón per la seva puntada al diccionari: «Hemos proponido cambiar leyes»

El ministre de Consum, en una reflexió sobre el cas Pablo Hasel, també va dir: «hemos puesto de manifestación...»

El ministre de Consum, Alberto Garzón, en un acte de campanya a Lloret de Mar.

Garzón creu que és «versemblant» que Bárcenas negociés «enterrar la destral de guerra» amb persones vinculades al PP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Consum,Alberto Garzón (Unides Podemos), s'ha convertit aquest diumenge en 'trendingtopic', molt al seu pesar, després de la seva intervenció telemàtica en la reunió de la Coordinadora Federal de Izquierda Unida, a propòsit del cas de PabloHasel.

En un moment del seu discurs, Garzón diu: «(...) pensemos que estas leyesque ya «hemos proponido» cambiar (...)». No va ser l'única puntada al diccionari del ministre. Abans, va dir: «Se está poniendo de manifestación en los últimos días (...)».

Els errors de Garzón han convertit el seu cognom i l'incorrecte participi 'proponido'entrendingtopicen Twitter aquest diumenge a la tarda, gràcies als nombrosos tuits que van destacar el discurs del ministre.

Garzóncobra com a ministre 74.858,16 eurosbruts a l'any. A més, com és diputat per Màlaga,té dret a la indemnització per a manutenció i residència de 1.959 euros.

En el seu discurs sobre el casHasel, Garzón va dir que empresonament del raper «és un símptoma d'una anomalia democràtica greu», encara que adverteix que»no se li ha de convertir mai en un ídol».

Segons Garzón, «en una democràcia assentada que aspira a ser plena no pot prevaler aquesta consideració sobre els gustos enfront dela llibertat d'expressió, que ha de prevaler sobre a aquesta mena de manifestacions inoportunes, sense gust o abominables des d'un punt de vista moral».

tracking